Roulette Spelregels

Ben jij van plan om online roulette te gaan spelen dan is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van alle geldende spelregels. Op de roulettetafel, die opgedeeld is in verschillende vakken, vindt je allerlei verschillende cijfers van 0 t/m 36. Deze nummers vind je ook weer terug op het wiel waarin het balletje zal gaan draaien en dat bepaalt wie er wint. Jij kan zelf kiezen of je inzet op een enkel nummer, maar inzetten op verschillende nummers tegelijk is ook mogelijk. Naast het kiezen voor een nummer heb je ook nog de mogelijkheid om de gok te wagen op even of oneven en kan je ook nog gokken op de kleuren zwart of rood. Wat je wint is afhankelijk van de inzet die je hebt geplaatst en of het balletje op die inzet valt. De uitbetalingen van winst werken als volgt:

  • Inzetten op 1 nummer geeft een winst van 35 keer je inzet
  • Inzetten op 2 nummers geeft een winst van 17 keer je inzet
  • Inzetten op een rij met 3 nummers geeft een winst van 11 keer je inzet
  • Inzetten op een blok met 4 nummers geeft een winst van 8 keer je inzet
  • Inzetten op een blok met 6 nummers geeft een winst van 6 keer je inzet
  • Inzetten op een kolom geeft  een uitbetaling van 2 keer je inzet
  • Lage nummers of hoge nummers geeft een dubbele winst van je inzet
  • Inzetten op kleur, even of oneven geeft eveneens een verdubbeling van je inzet.

 

 

Met lage inzet roulette spelen

Heb jij niet veel ervaring dan kan je er altijd voor kiezen om te beginnen aan een spel roulette met lage inzet. Nu je weet hoe de inzetten zijn verdeeld is het spel al makkelijker te begrijpen natuurlijk. Zet jij 1 euro in op een vakje met maar 1 nummer dan win je dus 35 euro terug. Speel jij met een hogere inzet dan zal je op moeten passen dan als het balletje op een ander nummer valt je niet te veel gaat verliezen. Het risico op grote verliezen heb jij helemaal zelf in de hand.

Iedere chip zijn eigen kleur

Als je gaat beginnen met spelen dan moet je kiezen welke chip jij in gaat zetten en op welk vakje of welke vakken je deze in gaat zetten. Elke chip heeft zijn eigen kleur en vertegenwoordigt zijn eigen waarde. Wanneer alle inzetten zijn gedaan wordt het balletje in het wiel geworpen en zal er worden gekeken welk nummer van welke kleur heeft gewonnen. Daarnaast zie je dan natuurlijk ook direct of het getal even of oneven is. Roulette spelen is dus helemaal niet moeilijk. Als jij jezelf goed op de hoogte brengt van alle geldende regels dan is de kans op winnen wel degelijk aanwezig.