Roulette Strategieën

Online roulette kan je spelen op verschillende manieren bij de leukste online roulette casino’s. Als je zelf de kansen wil vergroten dan zou je dat kunnen doen door een roulette strategie te gebruiken tijdens het spelen. Met een strategie kan je voordeel opbouwen ten opzichte van de dealer en zo leuke bedragen gaan winnen. Om je op weg te helpen hebben wij hieronder alvast twee verschillende strategieën voor jou uitgelegd.

d'Alembert Systeem

Het gebruiken van dit systeem is één van de meest toegepaste systemen bij het online roulette spelen. Met dit systeem kan je allee spelen op de 50/50 vakken en niet op de getallen. Je begint bij het D’Alembert systeem met de laagst mogelijke inzet die je kan gebruiken. Bij winst ga je met dezelfde inzet verder, maar bij verlies moet je de inzet gaan verhogen. Om de uitleg makkelijk te maken gaan we er hierbij vanuit dat 1 credit een euro is. Je begint dus met het inzetten van één euro bij de eerste draai.

Als je verliest ga je de inzet verhogen met een euro naar twee euro inzet en als je wint ga je weet opnieuw met dezelfde inzet van één euro spelen. Vanaf het moment dat je in de reeks wint ga je de inzet aanpassen. Heb je bijvoorbeeld drie keer achter elkaar verloren en win je bij de vierde keer dan ga je elke keer de inzet met een eenheid terug zetten. Op het moment dat je weer bij nul bent beland heb je winst gemaakt en kan je weer opnieuw verder gaan met inzetten. Je begint dus weer helemaal van vooraf aan en gaat zo je winsten behouden.

Fibonacci Systeem

Als je het zogeheten Fibonacci systeem wil gebruiken dat ontwikkeld is door Leonardo Pisan moet je weten dat het hier om een lage serie getallen gaat die in de natuur ook te vinden zijn. Deze er lange reeks is te lang om helemaal op deze pagina te laten zien, maar begint zo: 1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144,233 en zo verder. Het spelen met het Fibonacci systeem is helemaal niet moeilijk. Op het moment dat je de eerste inzet van één eenheid hebt ingezet en hiermee verliest dan ga je het volgende getal van de reeks bij je inzet toevoegen. Als je nog een keer verliest voeg je het volgende getal uit de reeks weer toe tot dat je wint.

Op het moment dat jou inzet juist is en je wint ga je 2 stappen terug in de reeks van de inzet. Erg simpel uit te voeren tijdens het spelen van roulette dus. Voordeel van dit systeem en het spelen met een reeks getallen online is dat je de getallen op kan schrijven en dingen tegen elkaar kan wegstrepen, omdat jij het tempo van het spel zelf bepaald. Het grote nadeel is natuurlijk dat als je veel achter elkaar verliest de inzet nog al snel oploopt.

Kies zelf met welke strategie jij wil spelen. Een eigen ontwikkelde strategie kan natuurlijk ook gewoon prima werken. Vergeet niet dat geen enkele strategie helemaal waterdicht zal zijn, maar dat je met een strategie wel met meer voordeel kan spelen.