Frans Roulette

Op het moment dat je Frans Roulette online wil gaan spelen moet je de basis even goed weten. Het Frans Roulette wordt namelijk gespeeld met een Europees Roulette wiel met één enkele 0. De basis is hierbij natuurlijk het zelfde, de bedoeling is dat jij inzet op het getal waar het balletje zal gaan vallen. Heb je het goed dan win je, maar heb je het fout dan gaat je inzet naar de bank. De verschillen bij het Frans Roulette ten opzichte van de andere varianten zitten hem in de mogelijkheid van inzetten, het speelveld en alle andere aanvullende regels. Om het spel begrijpelijk te maken voordat je het gaat spelen zullen wij wat uitleg geven.

Binnen en buitengebieden inzet

Ga je Frans Roulette spelen dan kan je inzetten op de normale getallen, maar ook of het getal waar het balletje terecht gaat komen even of oneven is. Ook inzetten op rood/zwart is mogelijk en je hebt de mogelijkheid om in te zetten op Manque-Passe. Hierbij staat manque voor de eerste 18 getallen in het spel en passe voor de 2e serie van 18 getallen. Heb je bij het plaatsen van een inzet op deze mogelijkheden gewonnen dan win je een verdubbeling van je inzet. Naast deze opties tot inzetten kan je ook kiezen om een inzet te plaatsen op een serie van 12. Je kan kiezen uit de eerste serie, tweede serie of derde serie. Heb je het hierbij bij het juiste eind dan win je drie keer je inzet. Nog een andere mogelijkheid is inzetten op de linkse, rechtse of middelste rij met getallen van het speelveld.

La partage en En prison

Wat het spelen van Frans Roulette interessant maakt zijn de la partage en de prison regels die extra zijn ten opzichte van de andere varianten. Bij En Prison wordt jou inzet bij het vallen van de nul in de wacht gezet. Hierbij kan je de inzet behouden tot de volgende ronde. Als je de volgende speelronde vervolgens wint dan krijg je de inzet die in de wacht gezet is via de En Prison regeling terug. Naast deze extra regel is er ook nog de La Partage regel. Hierbij krijg je de helft van je inzet terug als het balletje op de nul valt, maar dit geld alleen als je in hebt gezet op een enkel nummer. Kies nu voor nog meer variatie en ga voor het Frans Roulette spel online. Met nog meer extra regels geeft deze vorm van roulette jou alle spanning die je zoekt.